De fleste planter, man kender til har brug for en eller anden form for lyskilde. Denne kilde kaldes også for gro lys. Den bedste form for gro lys en plante kan få, det er den direkte sol. Men vejrforholdene i Danmark ikke tillader at man kan benytte sig af almindeligt gro lys, så kan man benytte sig af kunstigt gro lys. Det er typisk i mange sydamerikanske land man ser at de benytte sig af rigtig sollys til gro lys, det er også solen som lyskilde planter vokser bedste med.

 

LED lysDer kan være flere fordele ved at benytte sig af kunstigt gro lys til sine planter. Ved at benytte sig af kunstigt gro lys, kan man selv bestemme hvor kraftigt lys den enkelte plante skal have, alt efter hvilket behov den har. Når man selv kan indstille sine lamper, man bruger til gro lys så kan du give planterne en sundere opvækst, men du kan også bestemme hvordan de skal ende med at se ud.

 

Der findes forskellige former for lamper, der findes både de almindelige glødende spotlys, men de seneste år er der også kommet større og større marked for LED lys. Den klassiske glødende spot lampe, har været brugt i mange år til produkt af planter, og fungere effektivt som gro lys. Det har desværre den ulempe at man ikke rigtig kan indstille på den, også at den bliver meget varm når den står tændt i længere tid som gro lys skal. LED lys som gro lys er en forholdsvis ny opfindelse, en af fordelene ved en LED lampe er at den ikke bliver varm, også måden LED lys er lavet på giver mange muligheder for at indstille den. Ved at man kan indstille den bliver mulighederne for tilpasningen større og planterne, kan få det helt rigtige lys.

2 reaktioner

 1. Jeg benytter vækstlys til at gro nogle af mine forskellige planter, synes det giver et rigtig godt resultat.
  Har prøvet flere forskellige vækstlys fra forskellige forhandlere.
  Lige nu benytter jeg http://www.gro-lys.dk og er faktisk rigtig godt tilfreds med både pris og service.

  Mvh.

  Jens

 2. Hejsa..

  Jeg benytter https://gorillagrow.dk/

  Her køber jeg alt mit gro udstyr til mine planter. Jeg syntes at de har nogle rigtige gode muligheder, og endnu bedre gode priser. Jeg får min ordre leveret hurtigt hver eneste gang, og har endda været så heldig at modtage en gratis gave med. Jubii!
  GorillaGrow har et par gange været mig behjælpelig over telefonen da jeg havde problemer med installering af en ballast, men den søde mand hjalp mig igennem det over tlf.

  Anbefaler varmt https://gorillagrow.dk/ til andre der ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *