Derfor bør du overveje at besøge Kykladerne

Kykladerne er en øgruppe i det ægæiske hav, som mange kender grundet deres historiske placering, midt i alle de gamle myter og eventyr om Odysseus og krigen i Troja. Der findes mange smukke steder at besøge, når man er på de kanter. Hvis man er interesseret i myterne omkring de græske guder, og de dertilhørende historier, kan man roligt sætte sig for at besøge disse græske sagnomspundne steder som Kykladerne.

Kykladerne er genstand for de sagnomspundne legender

Vi har alle hørt historien om Odysseus, ham, hvis ry er bredt og vidt, hvem mænd og kvinder beundre ligeværdigt, ham hvis mod og tapperhed der bliver skrevet lange sange om. I løbet af de senere år, har der hersket tvivl om hvorvidt de græske fortællinger, særligt fortællingen om Odysseus faktisk er foregået i det ægæiske hav, da de geografiske lokationer ikke syntes at passe helt præcist. Derfor er der i de senere år blevet forsket lidt i, hvor de græske fortællinger så kunne have foregået. Man har faktisk undersøgt de danske Sydhavns øer, for afstand og geografiske placeringer, og det har overraskende nok vist sig, at de fynske sydhavsøer, har den perfekte afstand og placering, til at udgøre de græske fortællingers ramme.

At rejse er måske at leve?

Inden du pakker tasken, og beslutter dig for at drage sydpå til det ægæiske hav, bør du spørge dig selv hvor lang tid du har lyst til at bruge på selve rejsen, om det skal være en rejse der vare over flere år, eller om det skal være en mindre, hyggelig rejse til det sydlige hav.

31. juli 2020

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Parkeringsselskaber er blevet trendy

Indenfor de seneste år har man set flere og flere parkeringsselskaber blomstrer frem og spørgsmålet, der står tilbage, er ikke længere, om man skal være kunde hos et selskab, men i stedet hvilket parkeringsselskab man ønsker at være kunde hos. Man skal nu til at sætte sig ind i, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde en, og hvilket der har de bedste tilbud efter ens egne behov.

Men samtidig lægger spørgsmålet sig også; hvad får man egentlig ud af at være kunde hos et parkeringsselskab, og der kan man sige, at svaret på sådan et spørgsmål lægger sig jo netop i, hvad et selskabet kan tilbyde dig. Hvis du for eksempel vil have et godt tilbud på fra et parkeringsselskab, så se mere her.

                        Åbenhed og gennemsigtighed

At du er i samarbejde med et godt parkeringsselskab har den fordel, at du kan få nogle skræddersyede tilbud, som passer bedst til din ejendom; men hvor der også er en åbenhed, der er med til at sikre, at du ved, at tingene udføres efter din interesse.

Udover at selskaberne kan komme med forskellige tilbud afhængig af behov, så kan det også være godt for dig at vide, at folk, der parkerer på din ejendom, er dine kunder; og ikke bare folk som udnytter en fri plads; da det også kan komme til at koste dig en kunde, da vedkommende ikke har kunnet finde et sted at holde.

Så for at sikre din virksomhed og dine kunders tilfredshed på en gang, kan man let forstå hvordan parkeringsselskaber – særligt i byerne – har fået denne her popularitet, der er til gode for alle, der har en relation til din virksomhed; og samtidig ved du, at det gøres efter bogen.

15. juni 2020

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Flere og flere får hund

I takt med at der bliver længere og længere i mellem kernefamilierne stiger antallet af singler, eller skal vi ikke bare kalde dem, folk der bor alene. Gennem de sidste 30 år har det øget efterspørgslen på små boliger i de større byer, men også efterspørgslen efter hunde, og andre kæledyr.

Mennesket er et socialt væsen, og alligevel lever flere og flere alene. Heldigvis kan vores firbenede venner give venskab og kærlighed udover alle grænser. Måske Mark Twain fandt ud af hvor det bar hen af for mere end 150 år siden, da han skrev “Jo mere jeg lærer om mennesket, desto mere elsker jeg min hund”.

Er vi mennesker bare for komplicerede, så vi ikke engang kan finde ud af at leve sammen?

Spørgsmålet leder også hen på tanker om de sociale medier og internettets andre glæder og fristelser, skaber de samhørighed eller mere distance?

Hunde er bare mere ligetil; du klør dem på maven, snakker lidt til dem, går en tur med dem, giver dem lidt mad, og til gengæld får du en uendelig kilde af ubetinget kærlighed.

Gruppen af unge mennesker der får hund er også vokset, hvilket kunne tyde på at ensomhed, og de sociale besværligheder slår ind tidligere og tidligere.

Hunde bringer også folk sammen. I parker landet over støder hundeejere ind i hinanden og skaber sociale relationer, og mon ikke der indimellem også opstår et par.

7. marts 2020

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Når storbyen bliver omdannet til noget andet

For en uge siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og elektriske løbehjul.Indledningsvist blev jeg lidt indigneret, og ville mest af alt helst fordømme alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han gav mig faktisk et lille hint og det var man kunne få kampagnekoder, som man kunne benytte til gratis køreture!


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så jeg tog mobilen og søgte på VOI rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde installeret på min mobil.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante kampagnekoder du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byens legerum

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny kampagnekode til Parkman, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Betegnelsen inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en linie. Det er så morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med fornem og overraskende smart skaterhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra den, så panikkede jeg og resultatet var selvfølgelig at jeg styrtede.


Herefter var der et par unge knøse der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og i hvert fald tror jeg at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At sende pile med en ordentlig bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, skyde med hardball guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at spille keglefodbold i Dragør.

5. januar 2020

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Benyt en ejendomsservice til vedligeholdelse af dine bygninger

Uanset om du er ejer af en mindre udlejningsejendom eller en lang række bygninger, så er der tilknyttet en hel del forpligtelser, som man ikke bare kan se bort fra. Det er både tidskrævende og nogle gange også besværligt, hvis man selv skal stå for vedligeholdelse og daglig pasning af bygningerne og derfor er det nærliggende at bestille ejendomsservice via en fast leverandør.

Læs meget mere om dette nedenfor.

Ejendomsservice og indhold

Der findes mange forskellige leverandører af ejendomsservice, men alle har stort set det samme udvalg af serviceydelser tilgængelige. Find en ejendomsservice her.

Man skal tænke ejendomsservice som den overordnede vedligeholde af bygningens og dens arealer. Det betyder at det kan være alt lige fra græsslåning, snerydning og hækkeklip til trappevask, maling, tag rens og renovation. Der kan dog være forskelle virksomhederne imellem i forhold til priser og i forhold til dybden og bredden på sortimentet.

Pris og kvalitet hænger sammen

Pris og kvalitet hænger ofte sammen og inden for ejendomsservice er det igen undtagelse. Man får hvad man betaler for og derfor kan det godt være at det kan betale sig at ofre lidt ekstra for en god leverandør og dermed slippe for besvær. Det vil nemlig betyde at opgaven bliver udført tilfredsstillende hver gang, samt du ikke skal overveje at skifte til ny leverandør.

Langsigtet investering i dine bygninger

Investering i ejendomsservice er en langsigtet investering i dine bygninger. Det er åbenlyst at ting der vedligeholdes holder længere og sådan er det også med bygninger. Ligeledes vil det sikre at bygningerne forbliver indbydende for fremtidige beboere og/eller lejere. Især hvis du ejer mere end én bygning vil der ikke være tid til at du selv kan vedligeholde tilstrækkeligt og tilfredsstillende og på den lange bane vil du derfor kunne mærke gavn af ejendomsservice.  

25. december 2019

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Kender du de gode hjemmesider til at finde billige køkkenmaskiner her i landet? Her kan du se dem!

Sådan finder du dine næste billige køkkenmaskiner online

En af de ting de mange danskere altid gerne vil have er tilbud. Det er faktisk ret simpelt når alt kommer til alt, og her får du vores bud på gode måder at finde billige køkkenmaskiner! Uagtet om du skal finde en ismaskine fra Wilfa for eksempel ICM C15 modellen eller et high end produkt som eksempelvis en blender fra KitchenAid, så kan der være mange penge at spare på at finde en køkkenmaskine, der er på tilbud.

Hvilket design eller brand? Bamix, KitchenAid, DeLonghi eller OBH

At gå op i mærket er for enkelte nærmest en besættelse! Et brand mener de fleste er udtryk for karakter. Uagtet om du er interesseret i Bodum, Kenwood, DeLonghi, KitchenAid eller Wilfa, så som end hvad der står på prissedlen. Er prisen så underordnet ved valg af køkkenmaskine? Det tror jeg ikke! Et mærke som Bamix udtrykker effektivitet og sans for det økonomiske, OBH udtrykker nordisk stilart og rolighed, mens DeLonghi udtrykker italiensk temperament og livskraft. KitchenAid formidler et udtryk om god smag og overskud. Hvad for en stilart der passer til dig er for så vidt både en overvejelse baseret på egne præferencer og størrelsen på ens pengepung.

Hvilke slags egenskaber skal din køkkenmaskine have?

Når du køber en køkkenmaskine skal du først gøre dig klart om det er en pyntegenstand eller en brugsgenstand! Skal din køkkenmaskine have mange hestekræfter eller skal den lyse rummet op, når du får gæster? Skal maskinen kunne holde i mange år eller blot være meget effektiv i nogle enkelte år? Det er nogle af de overvejelser, der er vigtige du tænker over føren du giver dig ud i et køb af en køkkenmaskine.

Køkkenmaskine på tilbud eller til fuld pris

Alt for mange danskere ender med at have købt køkkenmaskiner til overpris. Det er rigtig fint. Det der dog som regel kun de butikker, som sælger køkkenmaskiner til overpris. Men hvis du vil spare lidt, så kan du hente rigtig meget rabat ved finde køkkenmaskiner der er på tilbud. På en side som SuperShoppen.dk kan du finde tilbud på køkkenmaskiner. Typisk finder du kun køkkenmaskiner med over 50% i rabat – det er tilbud der vil noget!. Det bliver ikke meget billigere end det.

Hvordan vælger jeg den rigtige køkkenmaskine?

Enhver sælger vil som regel sige, at den køkkenmaskine, som han eller hun får den højeste provision på er den bedste! Så det er lidt svært at tage seriøst. Der er trods alt enkelte ting man kan gøre for selv at researche hvor man kan finde de mest anbefalingsværdige køkkenmaskiner online, Du kan undersøge uvildige blade med anmeldelser såsom Tænk, avisen Politiken og andre typer seriøse nyhedsmedier. Uheldigvis har den type hjemmesider meget sjældent styr på de aktuelle priser og de køkkenmaskine tilbud, som du kan finde!

Andre kilder:
KBH Resolution
PolarFocus.dk
Timbuktu.dk
Karup Å

5. november 2019

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Smarte tips og tricks mod ondt i ryggen – Forebyggelse fremfor behandling

Prøv at forebygge mod smerter i ryggen snarere end at helbrede

Har du smerter i ryggen eller har du tendens til at få ondt i ryggen, så læs med her! I denne tekst får du råd til hvordan du nogle gange ville kunne afværge rygsmerter. Dette er ikke en læge-videnskabelig artikel, men et udtryk for vores sunde fornuft. Så brug artiklen på den måde!

Tips og tricks mod rygsmerter

Følgende kan være en god ide at gøre ved smerter:

  1. Bevæg dig mere normalt når du har fri
  2. Brug din krop mere fysisk på arbejdet – for personer med arbejde ved et kontorbord så kan hæve sænkeborde være en virkelig stor hjælper til at bevæge sig mere (det kan du finde mere info om her i den store guide til hæve sænkeborde)
  3. Styrk din ryg – læs mere om træning af ryg her hos iForm.dk
  4. Træn din mave – det kan også forebygge mod hård mave
  5. Styrk din bækkenbund – Det kan du blandt andet gøre med her
  6. Løft ordentlig med din ryg – Det kan du finde mere om her hos HK
  7. Lav muskelpumpeøvelser
  8. Sid ordentligt – Det handler om at bevæge sig mens man sider læs mere her hos DR og ergonomisk-kontorstol.dk

En stiv ryg – så pas på

Når du oplever stiv ryg, så er det et tegn på der er rygsmerter på vej. Det er et meget kraftigt tegn, hvis du er ved at få stiv ryg. Hvis du håndterer situationen ordentligt og laver øvelserne her på denne hjemmeside. Hvis alt går vel så vil du kunne undgå at få rygsmerter
Er der spørgsmål som du er bekymret for – så kontakt din læge eller fysioterapeut. Det er altid bedst at spørge en gang for meget! De har en uddannelse i at assistere dig med din ryg og andre smerter i kroppen!

Se eventuelt også de her hjemmesider:

24. oktober 2019

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Hvordan kommer man af med lopper?

Har din hund fået lopper, og er I nu begge to dækket af loppebid, er du sikkert nu på udkig efter en måde til at slippe af med dem og behandle dine loppebid.

Lopper kan være utroligt irriterende, men er desværre ikke til at komme udenom, når du har hund. Fra tid til anden vil din firbenede bedste ven samle lopperne op. Det vil typisk være fra andre hunde, så det kan være fra familiens kat eller hunde, som I møder, når I er ude at gå tur.

Det er dog vigtigt, at du behandler lopperne, da de kan være en virkelig plage for hunden – og også hurtigt kan blive det for dig. Hundelopper er nemlig ikke kostforagtere og suger derfor også gerne menneskeblod. Hvis du ikke gør noget ved dem, kan en enkelt hunloppe blive til 20.000 i løbet af bare 2 måneder.

Sådan kan du se, at din hund har lopper
På en hund er det relativt nemt for dig at se, at den har lopper. Det første tegn vil selvfølgelig være, at den klør sig meget. Derudover vil du også ofte kunne se enten lopperne eller deres ekskrementer ved haleroden, på lænden eller i krydset på hunden. Du kan bruge en kam til at kæmme den for at tjekke for lopper.

Har du andre kæledyr, er det også vigtigt, at du tjekker dem. Katte kan være sværere at se på, at de har lopper. Det skyldes, at de rengør sig mere end hunde, og at de derfor fjerner en stor del af lopperne selv. Tag ikke fejl, kattene kan dog sagtens have lopper alligevel.

Slip af med lopperne

Når du vil slippe af med lopperne, handler det først og fremmest om, at du støvsuger grundigt. Det skal ikke bare være gulvet og gulvtæppet, men også sofaen, lænestolen og alle andre steder, hvor hunden måske har smidt lopper og loppeæg af. Udover at støvsuge lopperne op fjerner du også loppelarvernes levegrundlag, da de lever af loppeekskrementer og andet organisk materiale.

Derefter skal du vaske hundens tæpper og eventuelt sengetøjet, hvis den har været oppe i sengen. Det skal vaskes på minimum 50 grader. Det er en god ide, at du i hvert fald vasker hundens tæppe en gang om ugen, så du på den måde effektivt kan dæmme op for loppeangreb.

hvordan kommer man af med lopper

Endelig bør du også give hunden selv en loppekur. Det er typisk noget, du skal smøre i nakken på hunden. Derfra vil det sprede sig til resten af kroppen.

Sådan behandler du loppebid

Er du selv blevet bidt af lopper, kan du have en række kløende loppebid. Det er en god ide for dig, at du sørger for at behandle dem med noget kløestillende, så du ikke er alt for irriteret af dem. Det kan du for eksempel købe hos apotekeren.dk. Se deres udvalg her.

For at forebygge lopper i fremtiden er det en god ide for dig, at du undgår, at hunden sover oppe i din seng og opholder sig i sofaen. Når den gør det, øger det nemlig risikoen for, at du også får lopper.

6. august 2019

Posted In: Bloggen, Nyheder

Leave a Comment

Store besparelser på bestilling af voice-over online

Når først det er gået op for en, hvor mange penge man rent faktisk har mulighed for at spare, når man bestiller voice-over til en fast lav pris på nettet, ender man som regel også med at opsøge denne mulighed i sidste ende. Det vil samtidigt være muligt at udvælge en dansk stemmer blandt det største udvalg af danske stemmer til speak inde på Speakstudiet.dk, der altså om nogen er et besøg værd. Det er jeg personligt overbevist om, og jeg regner altså derfor også bare med, at du allerede nu har valgt at opsøge denne mulighed på nettet, hvor der for alvor er adgang til store besparelser på speak og voice-over i højeste kvalitet. Man vil derudover også kunne udvælge den bedst passende stemme mellem det store udvalg af danske stemmer inde på www.speakstudiet.dk/, der af samme årsag om nogen er et besøg værd.

Populære stemmer til speak og voice-over online

Der er altså i bund og grund mange fordele forbundet med bestillingen af speak og voice-over online, hvor udvalget af danske stemmer i dag er størst. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg vil af samme årsag opfordre enhver til at se nærmere på det store udvalg på nettet, hvor der altså for alvor er adgang til et stort udvalg af stemmer til voice-over på tilbud. Deres hjemmeside er altså ligeledes et besøg værd, hvis man mangler speak til ens nye reklamefilm, og man vil altså kunne udvælge den helt rigtige stemme til speak på nettet. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg regner af samme årsag derfor også bare med, at du allerede nu har valgt at overveje denne mulighed på nettet, hvor der for alvor findes et stort udvalg af danske stemmer til speak og voice-over at vælge i mellem på tilbud.

10. juli 2019

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment

Ny kontorstol sikrer bedre siddestillinger på arbejdspladsen

Der er som udgangspunkt ingen tvivl om, at det i dagens Danmark er muligt at sikre sig selv og sine medarbejdere langt bedre arbejdsstillinger med moderne kontorstole, hvilket sjovt nok også er årsagen til den stigende efterspørgsel på ergonomiske kontorstole på nettet. Det vil altså være muligt at forbedre ens kontorliv og de ansattes siddestillinger med moderne kontorstole, hvilket ligeledes også er grunden til den stigende efterspørgsel og interesse på nettet, se mere herinde. Det er jeg personligt overbevist om, og jeg vil altså af samme årsag derfor også bare opfordre enhver til at overveje denne mulighed en ekstra gang, så du på et senere tidspunkt i dit liv også ender med at erfare, hvor mange fordele der reelt er forbundet med en kontorstol.

Billig kontorstol er bedst i test

Når alt kommer til alt, behøver det dog ikke at koste en formue at sikre de ansatte bedre siddestillinger på kontoret, da man i dagens Danmark kan spare en mindre formue på bestillingen af ergonomiske kontorstole online. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg regner altså derfor også bare med, at du allerede nu er begyndt at overveje, hvordan du også selv kan få adgang til en fast lav pris på kontorstole online. Det er altså de færreste danskere, der i dag er klar over, hvor mange fordele der reelt er forbundet med bestillingen af en kontorstol på tilbud online, hvor prisniveauet i forvejen er i bund. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg regner altså derfor også bare med, at du allerede nu er begyndt at overveje, hvordan du også selv kan få adgang til kontorstole på tilbud online, der i sidste ende sikrer bedre siddestillinger på kontoret og derfor også et bedre kontorliv i sidste ende. Det vil altså praktisk talt kunne betale sig at opsøge bedre siddestillinger på vegne af sine medarbejdere, da det i sidste ende vil øge produktiviteten på arbejdspladsen markant.

16. juni 2019

Posted In: Ikke kategoriseret

Leave a Comment